luni, 3 octombrie 2011

NEWS ALERT Fornade a fost "înregimentat" de două trusturi. Va apărea şi la TV

Jurnalistul Alin Fornade, despre care am scris în urmă cu ceva vreme că se desparte de GSP (AICI), a luat astăzi câteva decizii importante privind viitorul său profesional.

Astfel, Fornade va scrie editoriale şi reportaje pentru ZIUA de CLUJ. El este inclus şi într-un proiect de emisiune de sport regională la Realitatea TV, pentru că, aşa cum se ştie, ziarul şi staţiile locale ale postului au acelaşi patron.


Activitatea viitoare a lui Fornade include şi o colaborare cu Prosport, unde va scrie editoriale pe teme naţionale. El se reîntâlneşte practic cu brandul Prosport, după ce, în urmă cu 12 ani, Tolontan l-a desemnat coordonatorul primei ediţii regionale a cotidianului, cea de Transilvania.

Alin Fornade are 37 de ani şi a intrat în presă la Uniplus Radio Cluj, în 1996. De atunci a mai lucrat la Transilvania Sport, Monitorul de Cluj şi Ziarul de Cluj. A făcut parte din "cea mai bună echipă din presa sportivă românească", care a trecut in corpore de la Prosport la Gazeta Sporturilor, în 2003.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu