duminică, 2 octombrie 2011

Arbitru trimis să "îşi rupă gâtul". Vorbele care l-au costat pe Paszkany două puncte mari

Paszkany a avut neinspiraţia să iasă la televizor, înainte de numirea lui Crăciunescu în funtea CCA, şi să-l catalogheze pe fostul arbitru internaţional drept “ranchiunos”. Când ai milioane de euro în cont, te doare în cot de diplomaţie. Şeful lui CFR a spus ce gândea şi e incontestabil că avea dreptate: Crăciunescu este un om răzbunător. A dat o probă imediat după ce a fost instalat în fruntea arbitrilor, una care l-a costat pe Paszkany două puncte mari.

Crăciunescu l-a delegat cu premeditare la CFR – Petrolul pe Ovidiu Haţegan. Practic, l-a trimis să “îşi rupă gâtul”, cum se spune inclusiv pe culoarele Comisiei Centrale. Acuzat de Becali că a luat bani de la CFR (vezi subiectul aici), arădeanul trebuia să demonstreze că nu este aservit în niciun fel clubului clujean. A încercat să țină cârma drept,  numai că, aşa cum se întâmplă de regulă, a căzut în cealaltă extremă. Meciul s-a încheiat 1-1, iar specialiştii din platourile TV spun că echipei gazdă i s-a refuzat un penalty şi un gol perfect valabil.

Machiavelicul Crăciunescu şi-a râs probabil în barbă şi după meci. Conducerea CFR-ului a trebuit să înfiereze prestaţia lui Haţegan, pentru a dovedi că nu are nicio legătură cu el, nici prezentă, nici istorică. “Arbitrii sunt toţi nişte incompetenţi. Haţegan a influenţat clar jocul şi ar merita să primească 500.000 de beţe la fund. A fluierat nişte faze la care nimeni nu a înţeles ce a vrut”, a spus preşedintele Iuliu Mureşan. Dacă, aşa cum spune Gigi, arbitrul din Arad a avut vreodată de profitat de pe urma clubului CFR, acum va avea şi de suferit, pentru că atacul lui Mureşan vine la pachet cu o suspendare.

Iată că Ion Crăciunescu i-a plătit-o clubului CFR şi, în plus, a dat o mână de ajutor Petrolului, echipa pe care a dezavantajat-o clar într-o finală de Cupa României din 1995, cu Rapid (pe care totuşi ploieştenii au câştigat-o). Asta ne aminteşte că şi Crăciunescu, pe care toată lumea (mai puţin Paszkany) s-a grăbit să îl califice drept “corect”, nu era cu nimic mai breaz, ca moralitate, decât Haţegan.

Acest articol a fost publicat şi pe sportVOX.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu