miercuri, 9 martie 2011

EUdrea ne urmăreşte. Pe Twitter

Elena Udrea este cel mai activ ministru al guvernului Boc pe Internet - se promovează pe sine, dar şi turismul românesc în spaţiul virtual. E un lucru care nu poate decât să bucure comunitatea tot mai numeroasă a românilor care trăiesc un fel de "second life" în online. În viitorul apropiat, sunt sigur că vor descoperi spaţiul virtual sute de politicieni, cu speranţe la tot soiul de dregătorii pentru 2012. Chiar şi cei care nu ştiu de unde se porneşte un calculator.

Iată un fragment dintr-un interviu acordat de "EUdrea" prin email pentru money.ro, în care recunoaşte că s-a înarmat cu un iPad şi un iPhone, pentru a rămâne într-o permanentă legătură cu evenimentele de pe Internet.

"Mă pasionează, când am timp, să scriu direct. Şi vă veţi convinge, chiar de zilele astea, că voi trimite live tweets şi îmi voi actualiza pagina Facebook şi blogul cât mai des. (...). Chiar acum câteva zile mi-am instalat aplicaţia de Twitter şi Facebook pe telefon, mi-am propus ca în weekend să încerc şi aplicaţia Wordpress, deşi mi-e puţin teamă să postez direct de pe telefonul mobil, mai ales că uneori reacţionez impulsiv la anumite atacuri nedrepte la care sunt supusă şi… cine ştie ce mai iese? :)", a spus Udrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu