luni, 19 decembrie 2011

Votaţi cea mai reuşită fotografie sportivă pe Facebook

Fotografiile din cadrul concursului de fotografie sportivă „Ioan Lespuc” au fost postate pe Facebook şi aşteaptă “like”-uri.

Fotografiile înscrise la ediţia din acest an, a şasea, a concursului de fotografie sportivă “Ioan Lespuc” se află în faza jurizării. Fotografiile sunt analizate de membrii juriului, dar pot fi apreciate anul acesta şi de toţi cei care au un cont de Facebook, aici. Poza care va obţine cele mai multe “like”-uri până marţi, 20 decembrie, ora 15.00, va intra în cursa pentru trofeu.

Câştigătorul de anul acesta va fi recompensat tot marţi, în cadrul festivităţii de premiere a celor mai buni sportive clujeni. Evenimentul va începe la ora 17.00, la Sala Sporturilor.

Concursul “Ioan Lespuc” se adresează fotoreporterilor clujeni care au realizat lucrări în domeniul sportiv anul acesta. În 2010, competiţia a fost câştigată de freelancerul Melinda Nagy.

Ioan Lespuc, cel care dă numele concursului, este un fost fotoreporter clujean. A lucrat între 1970 şi 1999 la mai multe publicaţii locale şi naţionale, printre care Făclia, Sportul, Mesagerul Transilvan, Transilvania Sport sau Ziarul de Cluj. Lespuc s-a stins din viaţă în 2005.

Un comentariu: