joi, 7 iulie 2011

emilboc09@yahoo.com. Yahoooo!

Yahoo este un strigăt de bucurie, o onomatopee. S-a auzit izbucnind chiar din campusul din Silicon Valley al corporaţiei Yahoo, de curând, după ce Emil Boc şi-a făcut publică adresa de email. (VEZI AICI)

"Ştim că brandul nostru este foarte respectat pe piaţa din România: mi s-a spus că până şi primul ministru al României a oferit publicului o adresă de e-mail de la Yahoo! pentru a fi contactat. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată niciunde în lume", a declarat Christophe Parcot, vicepreşedinte pentru vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa al Yahoo. 
Pentru un om de vânzări un asemenea gest făcut de primul ministru e ca "un dar din rai", a adăugat el.

Un comentariu:

  1. Catre Secretariatul General al Guvernului Romaniei,

    Va aducem la cunostinta ca in Spitalul nostru, incepand din luna ianuarie 2011, in loc de cresterea salariala de 15% acordata de Guvern la salariul brut din luna octombrie 2010, personalul Spitalului s-a trezit cu o scadere de 15% de la 01.01.2011. Cu aceasta scadere s-a mers de la 01.01.2011 la care s-au adaugat inca 2 scaderi salariale, respectiv de 5% din luna mai 2011 si 10% din luna iunie 2011. Mentionam ca din luna octombrie 2010 personalul nu mai primeste tichetele de masa, sporul de tura si de preventie pentru personalul medical al sectiilor.Tot de la 01.01.2011 sporul de periculozitate pentru conditii deosebit de periculoase (dupa lege 50-100% in functie de gradul de expunere) este acelasi, atat la personalul medical expus si de la patul bolnavului, cat si la personalul NEMEDICAL (care reprezinta jumatate din numarul angajatilor din spital). Mai mult, personalul NEMEDICAL mai primeste si un spor de 15% de calculator, desi si personalul medical, respectiv asistentele medicale lucreaza si ele la calculator. In aceasta perioada au fost mai multe greve si revolte in spital, insa Managera a spus ca nu are bani si ca ea in postul pe care il detine are dreptul sa taie din brutul salariatilor cat doreste, cu toate ca personalul are credite si nu le poate plati, unele fiind chiar in situatie disperata. Cu toate acestea, in loc de restructurarea personalului NEMEDICAL, din vara anului 2009 si pana lin martie 2011 s-au angajat cam 40 de persoane (sotia liderului sindical Cartel Alfa, sotia liderului sindical Sanitas - la farmacia Spitalului, sotia unui angajat al DSP Maramures -la magazia bucatariei spitalului, sotia unui ziarist local - la farmacia Spitalului, toate fara studii corespunzatoare, nepoate ale Managerei, nepot al directorului medical pe post de economist la Resurse Umane fara studii corespunzatoare, fiul Managerei - la sectorul Statistica Medicala, etc...). Aceste angajari nu au legatura cu angajarile facute dupa disponibilizarea personalului medical din unitatile sanitare inchise in Judet. Cu toate ca Ministerul Sanatatii a hotarat comasarea Spitalului nostru cu Spitalul Judetean, conducerea Spitalului a umblat pe diverse cai pentru a ramane Spital independent. Aceasta independenta (adica pastrarea functiilor de manager, director medical, director financiar cu nepotismul legat de angajari) o plateste personalul spitalului prin aceste taieri ilegale si masive salariale, cu nerespectarea legislatiei privind drepturile salariale si a contractului colectiv de munca pentru acordara tichetelor de masa. Desi nnca suntem pe vechiul contract cu CJAS Maramures si ar fi trebuit ca toate drepturile salariale sa fie respectate, din luna septembrie 2011 pe noul contract cu CJAS cand finantarea va fi mai scazuta cu 30% ne intrebam unde ajungem?
    De ce nu se respecta hotararea MS de a ne comasa cu Spitalul Judetean?
    Are dreptul Managera sa taie din salarii fara sa faca restructurarea personalului NEMEDICAL si fara a respecta acordarea sporului de periculozitate?
    Personalul medical al Spitalului de Pneumoftiziologie Baia-Mare

    spitaltbcbaiamare@repka.ro

    RăspundețiȘtergere