miercuri, 22 ianuarie 2014

Un avion prăbuşit numit România

Dragi prieteni, între tragedia de luni, la modul particular, şi drama ţării, la modul general, nu sunt mari diferenţe. România este prabuşită de 24 de ani, iar guvernanţii caută zadarnic să localizeze prosperitatea. Sau măcar normalitatea. Comunicaţiile funcţionează, ne ştim poziţia geografică - nu suntem izolaţi în munţi sau pe o insulă pustie, ci în Europa - dar nu există competenţă şi bună intenţie.

 
Pe raza comunei Horea au murit cu zile doi oameni, dar pe arealul dintre Tisa, Dunăre şi Prut au trecut în nefiinţă mii de români fără vină, din 1989 încoace. Nu e o figură de stil: gândiţi-vă la problemele din sănătate, la lipsa medicamentelor, la drumurile înguste şi prost semnalizate, la numărul redus de poliţişti, care doar ne amendează, nu ne şi protejează. Nu vreau să devin melodramatic, dar sunt mulţi dintre români cărora le-a murit şi speranţa, deşi ei scăpat momentan cu viaţă.

Politicienii din opoziţie trag acum în politicienii de la putere, dar scapă din vedere fotografia de ansamblu: toţi au mâinile pătate de sânge!

Un comentariu:

  1. Este era diavolului,deci daca diavolul a coborit pe pamint si oamenii cei mari l-au acceptat,de aceea se intimpla astfel de lucruri,adica lucruri rele ca oamenii asculta de diavolul, si nu de Dumnezeu care ne-a creat pentru un scop anume sa avem dragoste si sa ne iubim.Pina la urma sintem in Laboratorul lui Dumnezeu si Dumnezeu vede ce fac nebunii si cei care umbla cu diavolul si vor fi judecati.Nu zice Dumnezeu ca ei sint orbi?.Fiindca nu primesc Lumina de la Dumnezeu si diavolul i-a inselat ca nu exista Dumnezeu si au trecut la placerile diavolului.Este foarte greu ,adica imposibil ca sa faci ce zice Dumnezeu daca El nu te ajuta.Si ei nu inteleg de ce forte sint calauziti,ca extraterestrii ii controleaza.Acesta este intunericul care ii conduce,prin puterea banului,binenteles.Totul depinde de noi oamenii daca ascultam de Dumnezeu sau de diavolul.Dar acest diavol lucreaza pe tot pamintul si a inselat oameni mari din toate tarile.Adica hai sa le furam petrolul,sa fie sclavi,sau sa le distrugem economia,sa fie sclavi,sau sa le punem sem,nul 666 sa fie sclavi,acesta este planul lor si al diavolului.Nu observati ca diavolul si sistemul lui nu vrea oameni intelepti?Viata este scurta si pentru noi si pentru ei si toti plecam din trup,mai devreme sau mai tirziu,dar nu depasim 120 de ani fizici.Si Domnul ne asteapta sa ne intoarcem din pacate la El ca sa ne mintuiasca prin credinta in Domnul Isus.Si apoi asteptam Viata Vesnica,dar pina atunci trebuie sa ne facem misiunea pe care ne-a dat-o Dumnezeu pe pamint si fiecare in lucrul nostru trebuie sa ne impotrivim diavolului.A-ti observat chestia aceasta.Multe invataturi,multe principii,multe biserici,trebuie sa alegem calea dreapta si s-o urmam.Domnul sa ne ajute Amin!

    RăspundețiȘtergere