joi, 13 decembrie 2012

Fotografiile din concursul "Ioan Lespuc" sunt pe FACEBOOK! Like pentru cea mai tare

Editia din acest an a concursului de fotografie sportiva "Ioan Lespuc" este una a recordurilor. 22 de fotoreporteri profesionisti sau amatori au inscris 90 de lucrari in concurs, mai multe decat in oricare dintre cele 6 editii anterioare.

FOTO: sxc.hu
 
Cei 22 de pasionati de fotografie sportiva sunt Dana Nemes, Stefania Duica, Nagy Melinda, Ioana Tohat, Otilia Muresan, Lucian Cuibus, Alex Prunean, Gabor Istvan-Gabor, Claudiu Guraliuc, Calin Ilea, Dan Tautan, Mihai Medan, Traian Nechita, Daniel Rus, Lucian Bogdan, Tiberiu Matei, Silviu Cristea, Szilagyi Palko-Pal, Manases Sandor, Marius Ioan Groza, Cristian Valentin Cosma si Flaviu Tomescu.

Fotografiile au fost publicate pe Facebook AICI. Dati like-uri la fotografiile preferate pana azi, 13 decembrie, la ora 18.00! Topul fotografiilor realizat in functie de preferintele publicului va conta in jurizarea concursului. 

Din juriu fac parte specialisti din zona universitară şi din media: comentatorul finalelor Euro 2012 şi Champions League 2012 Emil Hossu Longin, de la TVR, Rareş Beuran, asistent universitar la Catedra de Jurnalistica a UBB, director al UBB TV, Ciprian Aron, un cunoscut realizator de talk-show-uri, moderatorul emisiunii Clujul în Realitate, de la Realitatea TV Cluj, şi blogger, respectiv Tiberiu Fărcaş, de asemenea blogger, jurnalist de aproape 20 de ani, redactor la site-ul ştiridesport.ro, autorul volumul „Colosul cu picioare de hârtie - o istorie subiectivă şi ilustrată a presei scrise clujene”. 

Pentru transparenta, jurizarile vor fi publicate pe blogul lespuc.blogspot.com, dupa decernarea premiului.

Premierea va avea loc vineri, 14 decembrie, la Consiliul Judetean, acolo unde urmeaza sa fie recompensati si cei mai buni sportivi clujeni ai anului 2012.

Informatiile despre desfasurarea concursului le gasiti AICI.  

Ioan Lespuc, cel care dă numele concursului, este un fost fotoreporter clujean. A lucrat între 1970 şi 1999 la mai multe publicaţii locale şi naţionale, printre care Făclia, Sportul, Mesagerul Transilvan, Transilvania Sport sau Ziarul de Cluj. S-a stins din viaţă în 2005.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu