marți, 4 decembrie 2012

Comentatorul finalelor Euro 2012 şi Champions League, în juriul concursului "Ioan Lespuc"

Juriul concursului de fotografie sportivă "Ioan Lespuc" 2012 îl va avea printre membri pe comentatorul finalelor Euro 2012 şi Champions League 2012 Emil Hossu Longin, de la TVR.
Emil Hossu Longin / FOTO: exclusivnews.ro
 
Din juriu fac parte şi mai multe personalităţi din zona universitară şi din media clujeană: Rareş Beuran este asistent universitar la Catedra de Jurnalistica a UBB, director al UBB TV, Ciprian Aron este un cunoscut realizator de talk-show-uri, moderatorul emisiunii Clujul în Realitate, de la Realitatea TV Cluj, şi blogger, iar Tiberiu Fărcaş este de asemenea blogger, jurnalist de aproape 20 de ani, redactor la site-ul ştiridesport.ro, autorul volumul „Colosul cu picioare de hârtie - o istorie subiectivă şi ilustrată a presei scrise clujene”.

Al cincilea "membru" al juriului va fi pagina de Facebook "Concurs Foto Ioan Lespuc", unde fotografiile vor fi publicate în 13 decembrie şi vor putea primi like-uri până în 16 decembrie.
Competiţia se adresează fotoreporterilor clujeni care au realizat lucrări în domeniul sportiv şi se află anul acesta la cea de-a şaptea ediţie. Perioada de înscriere a fotografiilor a început marţi, 4 decembrie, şi se va încheia în 12 decembrie.
Fotoreporterii clujeni pot trimite cel mult cinci fotografii de persoană spre jurizare, la adresa concursfoto2012@gmail.com. Cea mai reuşită fotografie va fi recompensată în cadrul galei de premiere a celor mai buni sportivi clujeni ai anului 2012.
 
Anul trecut, două fotografii s-au aflat la egalitate pe primul loc. Acestea au fost realizate de Ioana Tohat şi Sandor Manases.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu